VATRA seminar 2018.

VATRA seminar 2018.

Dom molitve Slavonski Brod organizirao je šesti po redu VATRA seminar koji se održao 9. i 10. ožujka u svečanoj dvorani Prestige u Slavonskome Brodu. U zajedništvu i ljubavi na seminaru okupilo se oko 500 ljudi svih uzrasta iz preko 20 gradova iz Hrvatske, BiH, Njemačke i Slovenije.

Ovogodišnja tema seminara glasila je Gorljivo tebe tražim, a glavna predavačica bila je Michelle Moran, svjetski propovjednik, katolička spisateljica i sveučilišna profesorica.

Michelle je 11 godina vršila dužnost predsjednice ICCRS-a (Međunarodna služba katoličke karizmatske obnove u Vatikanu) te je 8 godina bila član Papinskog vijeća za laike, obitelj i život. Zajedno sa svojim mužem Peterom suosnivač je katoličke zajednice Sion čije je glavno poslanje evangelizacija. Michelle preko 30 godina kao misionar evangelizira po svijetu, a papa Franjo 2016. godine osobno ju je postavio za osnivanje novih struktura za službe Obnove i Misija u Crkvi.

VATRA seminar i ove godine bio je ispunjen brojnim slavljenjima, nadahnjujućim predavanjima i predivnim svjedočanstvima, a svrha seminara bila je evangelizirati te reevangelizirati ljude. Po svjedočanstvima koje smo primili nakon seminara rekli bismo da se Gospodin zaista proslavio na oba područja. Osobe koje su već duže vrijeme u hodu s Gospodinom obnovile su svoju prvu ljubav i Gospodin je nanovo zapalio VATRU u njima. Također, osobe koje su došle prvi puta na ovakav susret doživjele su živoga Boga i započele s promjenom svoga dosadašnjeg života.

Upravo to je i bio glavni cilj VATRA seminara – donijeti Krista ljudima i tako promijeniti njihove živote. Zaista smo zahvalni Gospodinu na svim blagoslovima koje smo primili ta dva dana.

Kako je to izgledalo na VATRA seminaru možete pogledati u albumu fotografija VATRA seminar 2018., ali i u video obliku u prilogu Laudato televizije.
Snimku svih predavanja možete kupiti u mp3 formatu na CD-u po cijeni od 50kn. CD možete naručiti u inboxu naše Facebook stranice ili mail adresi dmolitve@gmail.com.

VATRA seminar 2019. godine održat će se 29. i 30. ožujka, a glavna predavačica bit će opet Michelle Moran. Jedva čekamo! 😀

Jedno od svjedočanstava:

„Hvaljen Isus!
Nisu mi se dojmovi s Vatre još ‘slegli’, ali želim Vam odmah napisati da je predivno bilo. Želim samo onako iskreno iz srca reći: HVALA!
Hvala Gospodinu Isusu! Hvala mu na vama! I hvala vama! Za sve.
Predavanja su bila stvarno odlična. Kako u riječima, svjedočenju, naviještanju, tako u molitvi, snazi i sili. A slavljenje je s vama uvijek posebno. Gospodin je zaista pružio svoju ruku i pohodio narod svoj. Toliko radosti i utjehe sam primila da mi srce još gori! Slava Isusu!“

Prilog Laudato televizije o VATRA seminaru 2018. možete pogledati ovdje:

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *