7 GODINA DOMA MOLITVE SLAVONSKI BROD

7 GODINA DOMA MOLITVE SLAVONSKI BROD

Draga braćo i sestre, dragi naši prijatelji! 

Ovaj tjedan zaista je radostan za Dom molitve u Slavonskome Brodu. U ponedjeljak smo proslavili 7. rođendan Doma molitve i tako ušli u godinu punine u kojoj očekujemo mnoga silna djela. Ovih dana prisjećamo se početaka Doma molitve – od 2011. godine kada je otvoren sve do danas. Mnogo toga divnoga i silnoga dogodilo se u ovih 7 godina. 👐🎤🎉

Od otvorenja Doma molitve do danas u molitvenoj sobi ispunilo se oko 5 000 sati slavljenje i oko 15 000 sati molitve.

Kada pogledamo unatrag, zaista smo Bogu zahvalni na svim plodovima kojima nas je blagoslovio. Zahvaljujući Božjoj milosti, imali smo priliku gledati brojna obraćenja (ponajviše mladih ljudi), ozdravljenja, oslobođenja i iscijeljenja.

Toliko sati provelo se u slavljenju Boga i prebivanju u Njegovoj prisutnosti, a iz toga su proizašli brojni plodovi. Zaista je divno gledati kako ljudi nakon osobnog susreta s Gospodinom kroz rad Doma molitve mijenjaju svoje živote i posvećuju se Isusu i službi.

Osim toga, jedan od plodova je i prvi autorski album našeg slavljeničkog tima pod nazivom TEBI VJERUJEM, kojeg smo izdali u veljači ove godine. Vjerujemo da ste svi već vidjeli i spot za pjesmu Tebe slave moje usne koji smo objavili kao najavu za CD. Za Uskrs smo objavili i pjesmu Tebi vjerujem, po kojoj je album dobio ime. Nadamo se da ste već slušali pjesme i da su vam bile na blagoslov!

Od srca se zahvaljujemo našem Johannes Hartl, voditelju Gebetshaus Augsburg, koji nam je bio velika podrška na samom početku. Zahvaljujemo se i našoj Michelle Moran, bivšoj predsjednici Katoličke karizmatske obnove sa sjedištem u Vatikanu i suosnivačici Sion Community, na poruci podrške iz dragog nam Brentwooda!  Hvala i svima vama koji ste na bilo koji način pridonijeli radu Doma molitve! Bog vas blagoslovio! 

 

U ovom videu prisjećamo se događaja od 2011. godine do danas. 

 

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *