Dođi

Dođi

Dođi

On te čuje. On te sluša. On je pored tebe u svakom trenutku, čak i onda kada misliš da si sama. Čak i onda kada misliš da si odbačen. Daleko od savršene Ljubavi Gospodina našega. Njegova prisutnost i Njegova svetost ono je za čime čezne svaka duša u ovome prolaznom životu.

On je vjeran. On je zaista tu, pored tebe, i čeka. Čeka da ti se misli uspore. Čeka da sva pitanja ,,zašto i kako” prestanu tražiti svoje odgovore i da prihvate da je samo bitna Njegova istina. Istina da savršena Ljubav sluša i razumije

Okreni srce prema Njemu. Kaži Mu svoje boli. Svoje ranjeno srce s povjerenjem stavi u Njegove probodene ruke i kaži Mu što čini taj kamen oko zgloba toliko teškim da te vuče prema dnu. On razumije. Kaži Mu, On te sluša. Zavapi Mu, On dolazi.

O, draga, kad bi samo znala koliko On zaista razumije. Razumije svaku tvoju suzu – jer On ih je primao u srce dok su padale niz tvoje obraze. Razumije svaku tvoju zbunjenost – jer zna odgovor i prije nego je došlo pitanje u tvoje misli.

On te poznaje. On te čuje. Tvoje riječi Njemu znače više nego što možeš zamisliti. On čeka tvoje riječi – jer vapaj tvoj je tvoje ‘da’, a na tvoje ‘da’ On liječi. Na tvoje ‘da’ On se nastanjuje u tvoje srce i govori ti koliko te voli. Na tvoje ‘da’ – tvoje srce osjeti Njegovo.

Kroz oluju i gromove, brže od treptaja oka, On dolazi k tebi. Dolazi da ti kaže da je tu. Da ti kaže da ima smisla. Da ti kaže da Mu vjeruješ.

Nemoj ići od Njega, tamo je tužno.
Nemoj ići od Njega, tamo je isprazno.

Ostani još malo, svaki dan još malo više. Ostani u Domu Njegovu i pričaj Mu. On te sluša. Ne skrivaj lice svoje od Njega. On razumije. Traži Ga dan i noć u samoći s pogledom na prazno platno – jer tamo On crtama svoje Ljubavi piše djela koja je spremio za tebe.
Zažmiri. Zatraži. Vjeruj.

Bog te čuje!

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *