Loading Events

« All Events

Event Navigation

VIZUAL-VATRA-2019---službeni

VATRA

Ožujak 29 @ 17:00 - Ožujak 31 @ 13:00

Svečana dvorana Prestige Mile Budaka 1
Slavonski Brod, 35000
Kontakt
Opis

VATRA je seminar koji već sedmu godinu za redom organizira Dom molitve Slavonski Brod.

Radujemo se jer će VATRA seminar ove godine po prvi puta trajati 3 dana! No, kao i proteklih godina, na seminaru vas očekuju izvrsni predavači i bogat sadržaj. Pratite nas na društvenim mrežama kako biste saznali detalje.

Glavna predavačica i ove godine je bivša dugogodišnja predsjednica ICCRS-a (Međunarodna služba katoličke karizmatske obnove u Rimu), katolička spisateljica i sveučilišna profesorica, Michelle Moran.

Nadamo se da će vam sva predavanja, slavljenja i molitve biti na izgradnju i blagoslov te da ćete još bliže i bolje upoznati Boga i nanovo se zaljubiti u Njega.

Ovogodišnja tema VATRA seminara je “PROBUDI SE!”, a seminar će se održati 29.-31. ožujka u Svečanoj dvorani Prestige (Ulica dr. Mile Budaka 1, Slavonski Brod) s početkom u 17h.

VATRA seminar okuplja veliki broj ljudi svih uzrasta iz svih dijelova Hrvatske i okolice. Svi ste dobrodošli i već sada se radujemo vašem dolasku! 

I ove godine bit će organizirano čuvanje djece starije od 3 godine, a za sve one koji dolaze izdaleka omogućena je online kupovina karata i spavanje. Za prijavu je potrebno ispuniti ovaj Google obrazac, a nakon toga ćete dobiti poveznicu na kojoj možete kupiti karte – https://goo.gl/forms/p4hKNEUo14lhaQ2X2

Vidimo se! Božji blagoslov!

Detalji

Početak:
Ožujak 29 @ 17:00
Kraj:
Ožujak 31 @ 13:00
Svečana dvorana Prestige Mile Budaka 1
Slavonski Brod, 35000