DOM MOLITVE NA SUSRETU ODS-a U ZADRU

DOM MOLITVE NA SUSRETU ODS-a U ZADRU

Bartol i Sebastijan prošli vikend proveli su u zajedništvu s voditeljima Katoličkih karizmatskih zajednica koje djeluju u okviru Obnove u Duhu Svetome na susretu koji se održao u Zadru.

Susret se održavao u hotelu Kolovare gdje su voditelji i suvoditelji zajednica od četvrtka do nedjelje bili zajedno molitvi, slušali predavanja, slavili i jačali svoje zajedništvo u Kristu.

Na susretu je bio i gost iz ICCRS-a, Oreste Pesare, koji je vodio predavanje i molitvu, ali i okupljene informirao o aktualnostima u vezi s Katoličkom karizmatskom obnovom na svjetskoj razini.

Na ovogodišnjem susretu voditelja bili su predstavnici oko 60 zajednica koje djeluju u sklopu Katoličke karizmatske obnove u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Voditelj Doma molitve, Bartol Pešorda, predstavio je rad Doma molitve Slavonski Brod pred ostalom braćom i sestrama, a Sebastijan je bio dio jednog od slavljeničkih timova koji su bili zaduženi za slavljenje na susretu.

Bogu smo zahvalni što možemo biti dio ove organizacije unutar naše Katoličke crkve i rasti u zajedništvu s ostalom braćom i sestrama. Susret je bio zaista blagoslovljen i radujemo se sljedećem susretu zajednica Obnove u Duhu Svetome.

 

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *