DOM MOLITVE SUDJELOVAO U DUHOVNOJ OBNOVI ZA DJEVOJKE I MLADIĆE U SIGETU

DOM MOLITVE SUDJELOVAO U DUHOVNOJ OBNOVI ZA DJEVOJKE I MLADIĆE U SIGETU

Pokret krunice za obraćenje i mir organizirao je duhovnu obnovu za djevojke i mladiće u nedjelju 3. lipnja 2018. godine u dvorani Milosrdnog Isusa u crkvi Svetog Križa u Sigetu.

Duhovnu obnovu predvodio je fra Smiljan Dragan Kožul s đakonom Stankom Mikulićem, a bračni par Bartol i Biljana Pešorda svjedočili su i držali nagovor okupljenim mladićima i djevojkama. Slavljenički tim Doma molitve Slavonski Brod predvodio je slavljenje na susretu.

fbblog

Bartol i Biljana Pešorda bračni su par s gotovo 27 godina braka u kojima ih je Gospodin blagoslovio s osmero predivne djece. Svoje svjedočanstvo prenijeli su i ostalima,  sve od upoznavanja do braka i roditeljstva. Uz mnoštvo obaveza koje su imali kao muž i žena te kao roditelji svojoj djeci, uspjeli su pronaći vrijeme i za služenje Gospodinu – najprije u zajednici Novo Srce, a kasnije i u Domu molitve.

Program je bio namijenjen svim slobodnim mladićima i djevojkama do 50. godine koji žele sklopiti kršćanski sakrament ženidbe, ali i u onima koji se pripremaju za brak.

Nakon programa slijedio je agape i druženje u dvorani gdje je bila prilika za upoznavanje i dijeljenje dojmova nakon susreta.

Nakon duhovne obnove dobili smo i ovu poruku ohrabrenja :)

Slušala sam predavanje gospodina Bartola u Sigetu. Čudesno nešto i predivno. Hvala što ste tako Kristovi, pravi borci za Kraljevstvo Božje! Dao nam Bog više takvih evangelizatora. Bvb!

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *