PJESMOM ‘ZAHVALJUJTE GOSPODINU JER JER DOBAR’ ZAVRŠEN PROJEKT ‘LIVE SLAVLJENJE’

PJESMOM ‘ZAHVALJUJTE GOSPODINU JER JER DOBAR’ ZAVRŠEN PROJEKT ‘LIVE SLAVLJENJE’

Vjerujemo da ste već imali priliku na YouTubeu slušati pjesme našeg posljednjeg projekta nazvanog ‘Live slavljenje’.

Pjesma ‘Zahvaljujte Gospodinu jer je dobar’ posljednja je od četiri pjesme koje smo snimili u ovom projektu.

Slavljenje uživo odlučili smo snimiti kako bismo i sa svima vama koji nas pratite podijelili pjesme koje pjevamo u Domu molitve. Pjesme smo snimali uživo kako bi slušatelji lakše doživjeli atmosferu slavljenja koja se često izgubi u studijskim snimkama.

Prva pjesma ‘Kad dolazim u Tvoju prisutnost’ snimljena je u želji da pomogne ljudima pri ulasku u molitvu i Božju prisutnost, ali u podsvješćivanju pred koga uistinu dolazimo i s kojim razlogom. Autorica pjesme, Iva Pešorda, o pjesmi kaže da je ona jednostvno odgovor na čežnju Božjeg i njezinog srca. Bog čezne da mu ona bude blizu, a ona čezne da Ga upozna.

Druga pjesma ‘Moje srce je u rukama Tvojim’, pomogla je mnogima u teškim trenutcima. Potiče na potpuno predanje naših života Isusu koji se brine o nama. “Ova pjesma nastala je tijekom razmatranja o sigurnosti koju mi Bog pruža. U Boga mogu imati potpuno povjerenje i On me štiti od zla” izjavio je Sebastijan, autor pjesme.

Iako je Dom molitve Slavonski Brod poznat po autorskim pjesmama, u ovom projektu odlučili smo snimiti i pjesmu ‘Ti si dostojan’ koja je  prepjev pjesme ‘You are worty of it all’ Davida Brymera. Razlog tomu je što tu pjesmu često pjevamo u Domu molitve jer na predivan način opisuje ono što se događa u Nebu, ali i viziju Doma molitve – neprestano slavljenje Boga.

Posljednja pjesma koja je snimaljena u live slavljenju je ‘Zahvaljujte Gospodinu jer je dobar’. Na koncu ove godine željeli smo zahvaliti Bogu pjesmom na svim blagoslovima koje smo primili, ali i potknuti sve ostale da daju hvalu Bogu. Pjesma je nastala na temelju već dobro poznatog Psalma 100, a mi se nadamo da će vam se svidjeti i naša verzija.

Kroz 2019. godinu želimo nastaviti ovaj projekt i stoga se preporučamo u vaše molitve. Božji blagoslov!

Ovdje možete poslušati pjesme:

 

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *