TEAM BUILDING ČLANOVA DOMA MOLITVE

TEAM BUILDING ČLANOVA DOMA MOLITVE

Neki događaji u životu teško se mogu opisati riječima. Ovaj naš prvi team building jedan je od tih događaja. Dio članova Doma molitve prošli je vikend, točnije 28. i 29. srpnja, proveo u druženju i slavljenju Gospodina u predivnom okruženju. Žalosni smo što nisu mogli biti svi zajedno, ali strpljivo i radosno čekamo da nam Gospod svima posloži puteve kako bismo svi skupa mogli ponoviti ovo divno iskustvo. :)

Zahvalni smo Bogu koji nas je okupio oko sebe i naše živote obogatio ovako divnim ljudima koji dijele istu viziju. Tijekom našeg zajedničkog vikenda imali smo priliku ojačati naše zajedništvo, još bliže se upoznati i otvoriti jedni drugima. Kroz brojne aktivnosti, igre, slavljenja i molitve otkrili smo koliko se bogatstvo krije u svima nama. Bogu hvala i slava na svemu! Matea i Mihaela su to zaista predivno sročile u obliku kratkih svjedočanstava koje vam u nastavku donosimo.

„Cijeli dan razmišljam i po glavi mi se vrte događaji od jučer i prekjučer. Osjećam zahvalnost jer sam bila okružena ljudima koji dva dana nisu ništa tražili, trebali, zahtijevali jedni od drugih. Svi smo tamo samo bili. Predivno je bilo gledati srca otvorena i željna upoznati tuđa srca, a ne osuditi. Bilo je divno pokloniti sebe i svoje vrijeme drugome. Bilo je divno vidjeti tuđa srca spremna otkriti svoje najveće slabosti, krivice, boli. Nitko ne zna koliko naša osobna slabost pomaže drugome čovjeku. Nitko ne zna koliko bi drugi više voljeli vidjeti naše slabosti od naših uspjeha. Nije li Gospodin zato odabrao onakav način spasenja nas ljudi? A mogao je to učini na puno više načina. Znao je on da se iz najvećih boli, suza, izrečenih slabosti i padova rađaju najveći koraci, osmjesi i pobjede. Zato nek je blagoslovljen i uzvišen naš Gospod koji nam daje sve u pravo vrijeme.“ Matea

“Previše puta očekujemo savršenstvo kada se spomene zajedništvo. Onda shvatiš da nije bit u tome da budeš savršen i da imaš sa svakim jednako odličan odnos. Nemoguće je. Ali, ono o čemu sam ovih dana razmišljala je: u čemu zapravo leži snaga zajedništva?

Nadasve u Bogu, ali i u nama i našim odlukama. Dio naših odluka koje nas povezuju u zajedništvu su: imati prihvaćanje i iskrenost jedni za druge, gledati Krista u drugoj osobi i prihvaćati tuđe slabosti, biti nečija riječ ohrabrenja i motivacija te upućivati molitve jedni za druge – molitve koje su zapravo kao vjetar u leđa, nešto što nas drži u danima borbe i slabosti.

Što sam više razgovarala s nekim osobama s kojima inače ne razgovaram puno, uvidjela sam u njima jedno dublje bogatstvo od onoga kojeg sam do tada “poznavala”, više sam upoznala čak i samu sebe (svoje mane i vrline) i ono kako me drugi gledaju.

Zdravo zajedništvo utemeljeno u Bogu je snaga i temelj za daljnji rast. Mogu samo reći da sam zahvalna na svim ovim ljudima jer je to u mom životu jedan šaroliki svijet koji je veliki dar s neba. Svi smo mi unikatni udovi jednoga Tijela koji nas posvećuje u sebi i pozvani smo ljubiti jedni druge kao što nas Krist ljubi. “ Mihaela

Jedva čekamo sljedeći team building. :)

3_smanjena

2_smanjena

4_Smanjena

1_smanjena

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *