ULTRA EVANGELIZACIJA 2018.

ULTRA EVANGELIZACIJA 2018.

Ultra evangelizacija doživjela je svoje veliko treće izdanje ove godine. Zahvaljujući ekipi koja je ozbiljno shvatila poziv pape Franje kako trebamo izaći na ulice među ljude, već treću godinu za redom gledamo kako svećenici, bogoslovi i brojni mladi katolici idu među partijanere i naviještaju im Evanđelje.

Prijašnjih godina sudjelovali su bivši članovi i volonteri Doma molitve, a ove godine na poziv upućen od strane koordinacije ODS-a (Obnove u Duhu Svetomu) odazvala se i naša Dajana koja je zajedno s ekipom iz cijele Hrvatske vikend provela u druženju i molitvi s mladim ljudima koji su došli na Ultra festival.

Evo što Dajana kaže o iskustvu koje je doživjela na Ultra festivalu:

Sudjelovanje u evangelizaciji na Ultri je iskustvo koje me obogatilo u svakom smislu i srušilo je neke predrasude koje valjda svaki čovjek donese sa sobom. Oduševila me otvorenost mladih ljudi za ovaj vid djelovanja Crkve – rado su ulazili u razgovor s evangelizatorima, a bili su otvoreni i za molitvu. Mi koji smo imali priliku služiti vidjeli smo kolika je glad za Bogom u tim ljudima i koliko su bitni i potrebni ovakvi projekti. Također, mogli smo vidjeti kako dovoljno dati malo od sebe da bi Gospodin djelovao kroz nas. Zahvalna sam na svakom susretu i novom prijateljstvu.

Ukoliko želite saznati više o evangelizaciji na ovogodišnjoj Ultri možete to učiniti ovdje i ovdje. Svjedočanstva prošlogodišnjih evangelizatora možete pročitati ovdje. 

U nastavku možete vidjeti fotografije i video zapis koji prikazuje kako je to bilo evangelizirati na Ultra festivalu 2018. godine.

Bogu zahvaljujemo na cijelom organizacijskom timu i onima koji su se odazvali, a posebno Mu zahvaljujemo na sim plodovima.
Radujemo se i drugim ovakvim projektima i molimo za njih. :)

bl

bl
bl
bl

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *